Vidste du det?

Dette blogindlæg vil jeg bruge på at præsentere mine vigtigste kompetencer. Det er primært rettet mod min kommende, nye arbejdsplads, så jeg håber, at min øvrige fanskare vil bære over med mig.

Jeg har her, på LinkedIn og i ansøgninger valgt at kalde mig selv for resultatorienteret, skarp og energisk. Der ligger rigtig meget overvejelse bag netop de ord. De ord er nøje udvalgt, fordi jeg synes, at præcis de rammer mine spidskompetencer.

ResultatorienteretKompetencer
Jeg er fokuseret på at nå resultater og følger opgaver sikkert i mål med nøje overholdelse af deadlines og budgetter. Det driver mig at færdiggøre projekter efter en succesfuld optakt. At skabe struktur og have fokus på detaljen i alle processer kendetegner mig rigtig godt.
Er af natur grundig – og derfor stortrives jeg med at gennemføre projekter fra start til slut. Jeg arbejder selvstændigt, men jeg værdsætter at være en del af et dynamisk team med fælles mål.

Den forskel, jeg har gjort – i fx Magasin, hos BTX Retail og for mig selv – er bl.a:

– Skabt en online tradekalender, som sikrede en rød tråd mellem online- og butiksaktiviteter
– Opstart og eksekvering af den halvårlige ”Sæson Guide” fra backoffice til salget om ”tanken bag”
– Skabte overblik over årligt marketingfee
– Udvikling og igangsættelse af promotionaftaler for ens overblik for flere parter
– Skabte ”marketing & promotion”-mapper, som gav et samlet billede af alle mulighederne
– Indførte en strømlinet proces og struktur mellem flere afdelinger og eksterne partnere
– Udviklede en start-marketingpakke for nye franchisetagere
– Opbygning af ”Store Management Guide”, en onlineportal med alt relevant fra hovedkontor til kædebutikker
– Lavet en opkvalificering af en venindes hjemmeside med keyword-analyse, struktur og forfattet tekst
– Udarbejdet hjemmeside i WordPress from scratch og her også skabt egen blog med ugentlige indlæg

Skarp
Jeg er uhyre struktureret og kvalitetsbevidst, hvilket også gør mig til en skarp korrektur-læser. Jeg er god til at få overblik over flere ting og ikke mindst få dem prioriteret. Mit største fokus har altid været at skabe en rød tråd i tingene for dermed at få den bedste kvalitet.

Mange af mine tidligere ansættelser har båret præg af, at der skulle ryddes op, laves en struktur, strømlines nogle processer og generelt højne kvaliteten. Jeg har også altid været brugt som korrekturlæser. I mine unge bureaudage konkurrerede jeg med hardcore tekstforfattere. Har suget til mig over the years, dog klynger jeg mig til x og o komma-reglen. I mine 5 år i Magasin var jeg den, man kontaktede for endelig korrektur.

Energisk
Indrømmet – jeg er totalt en ildsjæl, der med en stor portion gennemslagskraft brænder for det, jeg laver – og går til opgaven til den er løst. Er med andre ord vedholdende og engageret. Jeg er udstyret med masser af drive. Der er saft og kraft bag – og ikke mindst en masse god energi, der giver effektivitet og gør, jeg får noget fra hånden. Jeg er vant til
– og stortrives med – at have en bred kontaktflade. Jeg nyder at få andre med på ideen. Skabe motivation – og begejstres nemt selv. Derfor driver det mig også at være et top serviceminded bindeled internt som eksternt.

Jeg håber, man her får et mere nuanceret billede af, hvem jeg er.
I, der kender mig – hvad synes I? Har jeg fat i det essentielle? Eller hvad vil I synes, der især skal fremhæves?

Indtil næste gang – hav det rigtig godt!
De bedste hilsner
Stina