Nyt job – bingo!

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at der ikke har været et blogindlæg i nogle uger efterhånden. Ved I hvad, samme dag som jeg skriver TPL-indlægget, så bliver jeg ringet op og spurgt, om jeg vil komme til jobsamtale ugen efter! Ohh yearh! Jeg følte selv, at min profil var spot on til jobbet – men super skønt at modtagerne af ansøgningen også kunne se det.

Vi var 9 til første samtale – og bedst som jeg går og håber på en anden runde, så bliver jeg ringet op med de gode nyheder om, at de har valgt mig i et ellers stærkt felt. Jubiii – jeg fik jobbet! Jeg har fået den bedste velkomst i dag – og er virkelig begejstret for det fremtidige samarbejde.

Husk endelig at gå nye veje, når du føler, der ikke sker noget i din jobsøgning. Først da jeg for alvor indså det – og ikke mindst handlede på det, så skete der ting og sager. Fik fantastiske mails fra marketingansvarlige, der virkelig var kede af ikke at kunne ansætte mig her og nu (som svar på mine meget målrettede, uopfordrede ansøgninger) – og nå ja, så lige den der jobsamtale, der gør, at jeg nu er tilbage i gamet. Yearhhh, bring it on! 😉

Alt det bedste og god karma herfra!
De bedste hilsner
Stina