Gør det nu – eller fortryd senere

Der er så mange velmenende ord om, hvad man bør og skal, når man går rundt og er jobsøgende. En ting, du med garanti ikke skal snyde dig selv for, er muligheden for en 6 ugers intensiv uddannelse. Det lyder mere lækkert end ”kursus for ledige”, synes du ikke? Det er din chance som jobsøgende for at booste dit CV. Du kan på den måde kvalificere dig endnu bedre til et fremtidigt job.
Social Medier-kagerJeg har selv været på et kursus. I online marketing. Jeg tænkte, det koster mig ingenting, og så kommer jeg lidt ud i virkeligheden. Med andre ord – der var alt at vinde og ikke rigtig noget at tabe. Det er et super godt tilbud at få, som jeg ikke kunne sige nej til.

Er du vimmer – det viste sig at give meget mere, end jeg overhovedet havde drømt om! Fantastisk ny indsigt i relevant stof fra et super duper inspirerende hold af undervisere. Jeg skal ellers love for, at det var noget, der gav frisk energi og fik en op på dupperne. Fantastisk. Og ved du hvad, en mindst lige så god fordel ved det hele – dit netværk øges markant. Du er pludselig sammen med et hold af søde mennesker, der fuldstændig ved, hvordan du har det med livet som jobsøgende. Der er rig mulighed for sparring og se ting fra nye vinkler på fx din LinkedIn-profil, håndtering af emsig jobcenter eller fremtidsmuligheder. Mit hold ses stadig – enten til fest i privaten eller til brush up-get together af nyt inden for området som fx i den forgangne uge (skønt at se de topprofessionelle og hjælpsomme mennesker hos kursusudbyderen Bigum & Co. igen).

Jeg har fået super relevante kompetencer bl.a. inden for:

  • Sociale medier – Hvad skal der til for, at virksomheder får succes på de sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn og Youtube. Det handler om at lave en god strategi for at gøre kunder til fans, udarbejde en kommunikationsplan og ikke bare om at jagte linkes.
  • CMS & Blogs – Grundig introduktion til CMS-værktøjet WordPress, fængende overskrifter og blogindlæg, brugervenlighed og konverteringsoptimering.
  • Søgemaskineoptimering (SEO) – hvordan får du en website højt op på Google. Værdien af masser af godt indhold. Udarbejdelse af keyword-analyse.
  • E-mail markedsføring – helt fra hvordan du opbygger en e-mail, overskrifter, indhold til muligheden for dramatiske resultater.
  • Google Analytics og Adwords– hvordan laver du en effektiv annonce og tracker onlinetrafikken. Hvordan optimerer du annoncer og websites ud fra disse data.

Du kan få betalt kurset af dit jobcenter, såfremt du overholder få, enkle regler. Kontakt din a-kasse for at høre mere om mulighederne. Fra d. 1. juli 2013 har regeringen dog ændret reglerne, så man først kan deltage i en selvvalgt uddannelse, når man har været ledig i mindst 4 måneder. Men herfra vælger du selv! Mulighederne er mange og fordelene endnu fler´, så gør det nu – eller fortryd senere.

Har du også grebet denne mulighed?

Indtil næste gang – hav det rigtig godt!
De bedste hilsner
Stina