18. januar 2013

Blog

Ny blog – nu sker det!
Jeg har længe haft lyst til at starte på at blogge. Nu sker det! Simpelthen… Er I klar? 🙂
Formålet er primært her på www.stinarosenkilde.dk/blog at vise, hvem jeg er. At give en bedre fornemmelse af mig end på den traditionelle ansøgning og på CV´et. Efter moden overvejelse har jeg besluttet mig for, at det overordnede tema skal være “Livet som jobsøgende”. Her vil jeg komme ind på masser af emner – både om muligheder og udfordringer. Måske det endda vil være interessant/til inspiration for andre?
Hvad tænker du?

Indtil næste gang – hav det rigtig godt!
De bedste hilsner
Stina

2 tanker om “Blog

  • Flot gået Stina,

    Jeg genkendet alt det drive min “gamle elev” fra bureauet havde. Flot at du har det i behold nu, hvor du er blevet mør til 2 børn.

    Jeg kan kun anbefale alle der ser Stinas blogg at gå videre og invitere Stina til en ansættelsessamtale. Hun skuffer ikke. Det kan jeg garantere. Stina blev udlært hos mig og fortsatte i flere år som en god og meget ansvarsfuld projektleder på bureauet.

    Dengang: Brandt & Falk Reklamebureau.

    • Kære Thomas. Tusind tak for de ualmindelige flotte ord. Og hvor dejligt at høre fra dig. Tænk, det er alligevel rundt regnet 20 år siden, vi lærte hinanden at kende. Skønt vi stadig har lidt kontakt 😉 KH Stina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *