1 års fødselsdag

Juhuuuu… Content Marketing Partner fylder 1 år!
I dag er det præcis 1 år siden, at jeg oprettede mit CVR-nr. på virk.dk. Jeg havde fået en aftale med min første kunde og startede derfor op som selvstændig bi-erhverv. Kort efter kom en kunde mere. Lidt senere den 3. kunde. Og pludselig tog det rigtig fart. Siden november har jeg fået en kunde om måneden! Nye kunder – dét skal fejres! Så familien og jeg har været ret meget ude og spise sushi det sidste ½ år 😉

I takt med at jeg fik mere og mere at lave, overgik jeg for bare 3 mdr. siden fra selvstændigt bi-erhverv til 100% selvstændig. En fantastisk milepæl. I samme moment fik jeg også så meget mere ny business, at jeg efter kun 9 mdr. kunne leve af det. Jo, jo – omsætningen skulle gerne stige stille og roligt og især, når man starter fra 0 – men er du vimmer, det er en rigtig god fornemmelse sådan fuldstændig at stå på helt egne ben.

Jeg har store forventninger til fremtiden. Der ligger uudnyttet potentiale og venter. Er det ikke skønt?

Alt det bedste herfra!
Kh Stina